logo leendertse
Opleidingsmogelijkheden
Opleidings-mogelijkheden

Wij zijn een VCA-, ISO- en BRL-gecertificeerd bedrijf. Ook ons personeel is goed opgeleid en krijgt de kans zich verder te ontwikkelen. Wij bieden ons personeel diverse opleidingen aan.

Boormeester
diepboringen

Na het volgen van de cursus Boormeester Diepboringen is geen enkele grondlaag meer veilig voor jou. Je beheerst de verschillende boortechnieken, boort volgens de veiligheidsmaatregelen en kunt betrouwbare systemen aanleggen op basis van verticaal geboorde schachten.

BRL SKIB 2100
MECHANISCH BOREN

In de cursus “Mechanisch Boren” wordt aandacht besteed aan de wettelijke status van de BRL SIKB 2100, de relatie met het Besluit bodemkwaliteit, de samenhang met andere BRL SIKB normen en natuurlijk aan de eisen die de BRL stelt aan de organisatie.

Machinist
autolaadkraan

In deze cursus wordt aandacht besteed aan onderwerpen die specifiek te maken hebben met hijswerkzaamheden, anders dan laden en lossen van eigen lading, zoals de belastbaarheid van de kraan en het hydraulisch systeem. Er wordt geoefend in het hijsen, kantelen en exact plaatsen van zware lasten en het werken met behulp van hand- en armseinen.

VCA
cursus

VCA is een afkorting van Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Dit zijn handvatten waarmee je de veiligheid tijdens jouw werkt kunt borgen en verbeteren en bedrijfsongevallen kunt voorkomen. Met een VCA diploma toon je aan dat je basiskennis hebt van veiligheid, gezondheid en milieu.

Werken in de bronbemaling

Heftruck
rijbewijs

Bij een heftruck opleiding leer je veilig werken door kennis op te doen over verschillende onderwerpen. Naast kennis opdoen is het natuurlijk ook belangrijk om te leren rijden met een heftruck. Tijdens de opleiding leer je dan ook alles over het besturen van een heftruck.

Vrachtauto
rijbewijs C

Voor het besturen van onze vrachtwagens heb je een Vrachtauto Rijbewijs C én code 95 nodig. Het halen van dit "groot rijbewijs" heeft een theorie- en een praktijkgedeelte. Vervolgens moet je - om je behaalde rijbewijs beroepsmatig te gebruiken - ook nog je code 95 halen.

Aanhanger
rijbewijs

Voor het BE rijbewijs voor de aanhanger is het noodzakelijk om te slagen voor het praktijkexamen bij het CBR. Je moet daarnaast al in het bezit zijn van een rijbewijs B. Er is geen apart theoriecertificaat nodig voor het aanhanger rijbewijs.

Bekijk de vacatures!

Werken in de bronbemaling zonder ervaring
Betaald opleidingen en werken in bronbemaling

Solliciteren

Het is niet noodzakelijk om een motivatie en/of CV mee te sturen. Maar het mag natuurlijk wel!

Hieronder heb je de mogelijkheid om een motivatie en/of CV toe te voegen. Dit is niet noodzakelijk.
* Maximaal 3 bestanden (5MB per bestand). Toegestane bestandstype: jpg, pdf, doc, docx

Een dag Meelopen?

Wil jij ervaren hoe het is om te werken in de bronbemaling?
Vul hieronder jouw gegevens in en wij nemen contact met je op.

Ik wil graag meelopen als:
Call Now Button